sogodni-den-narodzhennya-odnogo-z-viyskovopolonenikh-moryakiv

Сьогодні день народження одного з військовополонених моряків

 • 9318 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. 30 грудня — день народження Владислава Костишина — одного з 24 військовополонених українських моряків, яких 25 листопада захопила Росія, після нападу на українські кораблі у Керченській протоці. Про це повідомляють Військово-Морські сили Збройних сил України на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

“Свій День народження захисник України, на жаль, проведе в полоні. Він відстоює національні інтереси свого Народу, своєї Держави. Бажаємо Владиславу здоров’я, мужності й найскорішого повернення додому. Ми разом робимо все можливе, щоб мить зустрічі на рідній землі настала якнайшвидше”, — йдеться в привітанні.

Владсилав Костишин родом з Христинівки, Черкаської області, сьогодні йому виповнюється 24 роки.

Це вже не перший з полонених моряків, хто зустрів свій день народження в полоні. 

Нагадаємо, 20 грудня, наймолодшому із захоплених росіянами біля Керченської протоки українських моряків Андрію Ейдеру виповнилось 19 років.

25 листопада прикордонні кораблі ФСБ РФ обстріляли та захопили три судна Військово-морських сил ЗС України у складі двох малих броньованих артилерійських катерів “Бердянськ” і “Нікополь” і рейдового буксира “Яни Капу”, які здійснювали плановий перехід з порту Одеси в Чорному морі в порт Маріуполь в Азовському морі.

Затримані українські кораблі були доставлені в окуповане місто Керч. У полон були взяті 24 людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські моряки у "Матроській тиші" не отримали листів

Українські Національні Новини

Політика