sogodni-kabmin-planuye-pripiniti-mizhderzhavnu-standartizatsiyu-ozbroyennya-i-viyskovoyi-tekhniki

Сьогодні Кабмін планує припинити міждержавну стандартизацію озброєння і військової техніки

 • 7348 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Сьогодні на засіданні Уряд планує припинити дії Угоди про організацію робіт щодо міждержавної стандартизації озброєння і військової техніки а також затвердити правила позначення небезпек, повʼязаних з мінами та вибухонебезпечними предметами ― наслідками війни. Про це повідомляє УНН з посиланням на урядовий портал.

Як зазначається у порядку денному, Уряд має розглянути порядок призначення і виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовців, військовозобовʼязаних та резервістів, які призвані на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори чи для проходження служби у військовому резерві.

Також у порядок денний внесли деякі питання діяльності акціонерного товариства "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України".

Крім того, на розгляд винесено проект постанови КМУ про упорядкування здійснення компенсаційних виплат в іноземній валюті та оплати інших витрат працівникам дипломатичної служби України, направленим у довготермінове відрядження. Також урядовці мають розглянути затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері загальної середньої освіти та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою якості освіти.

На розгляд Уряду винесено проект постанови про присудження Премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва.

Як повідомляв УНН, "Нафтогаз" попросив Кабмін знизити ціну на газ для населення.

Українські Національні Новини

Політика