sogodni-na-donbasi-zaginuv-odin-ukrayinskiy-voyin

Сьогодні на Донбасі загинув один український воїн

 • 16047 переглядiв

КИЇВ. 1 січня. УНН. Протягом сьогоднішнього дня незаконні збройні формування здійснили два обстріли позицій Об’єднаних сил на Донбасі, внаслідок чого загинув один український військовослужбовець. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу Об’єднаних сил у Facebook, передає УНН.

"Протягом поточної доби, у період з 00:00 до 18:00 російські окупаційні війська двічі порушували режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 1 випадок застосування озброєння, забороненого мінськими угодами… Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув", - повідомили у штабі.

Як розповіли у прес-центрі, ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях українських військових у районі населеного пункту Гнутове на маріупольському напрямку. При цьому, за даними штабу, на луганському напрямку ворог відкривав вогонь з БМП-1 по позиціях українських військових в районі населеного пункту Новотошківське.

У зв’язку з обстрілами, українським військовим довелося відповісти на провокації бойовиків черговими вогневими засобами.

Нагадаємо, минулої доби бойовики чотири рази відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП