sogodni-na-vembli-vidbudetsya-final-yevro-2020

Сьогодні на Вемблі відбудеться фінал Євро-2020

 • 23511 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Сьогодні на Вемблі відбудеться фінал Євро-2020, де зійдуться команди збірних Італії та Англії. Про це пише УНН.

Деталі

Початок поєдинку - о 22:00 за київським часом. Матч відбудеться в Лондоні (Великобританія) на стадіоні Вемблі.

Італія посіла перше місце в групі з Туреччиною, Швейцарією і Уельсом, після чого в 1/8 фіналу пройшла Австрію, в чвертьфіналі - Бельгію, а в півфіналі - Іспанію.

Англія зайняла перше місце в групі з Хорватією, Чехією та Шотландією, після чого в 1/8 фіналу пройшла Німеччину, в чвертьфіналі - Україна, а в півфіналі - Данію.

Орієнтовні склади:

Італія: Доннарумма - Ді Лоренцо, Бонуччі, К'єлліні, Емерсон - Барелла, Жоржина, Верратті - К'єза, Іммобіле, Лоренцо Інсіньє.

Англія: Пікфорд - Уокер, Стоунз, Магуайр, Шоу - Райс, Філліпс - Сака, Маунт, Стерлінг - Кейн.

Нагадаємо

УЄФА оштрафував Футбольну асоціацію Англії на 30 тисяч євро через поведінку фанів на матчі з Данією. Звинувачення були висунуті на адресу Футбольної асоціації Англії за використання лазерної указки уболівальниками, неналежну поведінку фанатів під час виконання гімну Данії та застосування піротехніки на трибунах.

Нападник збірної Англії Гаррі Кейн поділився думками перед майбутнім фінальним матчем на Євро-2020 в якому зійдуться збірні Англії та Італії.

Українські Національні Новини

Спорт