sogodni-prodovzhitsya-rozglyad-obvinuvalnogo-aktu-u-spravi-eksgolovi-moz-krimu

Сьогодні продовжиться розгляд обвинувального акту у справі "ексголови МОЗ Криму"

 • 13662 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. У Дніпровському районному суді Києва сьогодні відбудеться чергове судове засідання по розгляду обвинувального акту щодо колишнього "Міністра охорони здоров'я Республіки Крим" Петра Михальчевського, обвинуваченого у державній зраді. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу прокуратури АР Крим у Telegram-каналі.

"Сьогодні, 18 червня 2020 року о 14:00, у Дніпровському районному суді міста Києва відбудеться чергове судове засідання по розгляду обвинувального акту щодо колишнього "Міністра охорони здоров'я Республіки Крим" за ч. 2 ст. 110, ч. 1 ст. 111 КК України", - йдеться у повідомленні.

Також у судовому засіданні заплановано останнє слово обвинуваченого, після чого передбачено, що суд видалиться до нарадчої кімнати для ухвалення рішення.

Як повідомлялося, Дніпровський райсуд Києва звільнив з-під домашнього арешту колишнього главу "Міністерства охорони здоров'я" анексованого Криму Петра Михальчевського, обвинуваченого у державній зраді.

Нагадаємо, у січні 2018 року співробітники Служби безпеки України встановили факт перебування у Києві колишнього так званого "міністра охорони здоров’я Криму" Петра Михальчевського, який безпосередньо брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово окупованому півострові. Того ж дня йому повідомлено про підозру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП