sogodni-sud-rozglyane-apelyatsiyu-na-virok-balukhu

Сьогодні "суд" розгляне апеляцію на вирок Балуху

 • 7088 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Сьогодні "Верховний суд Криму" розгляне апеляційну скаргу на вирок кримському активісту Володимиру Балух. Про це повідомила Кримська правозахисна група в Facebook, передає УНН.

"Верховний суд Криму" (м.Сімферополь, вул. Павленко, 2) сьогодні, 24 вересня 2018 року, розгляне апеляційну скаргу захисту українського активіста Володимира Балуха на вирок "Роздольненського районного суду" від 5 липня 2018 року по третій кримінальній справі проти кримчанина", - відзначили в організації.

За даними правозахисників, початок засідання "суду" призначено на 15 годину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат: стан здоров'я Балуха дуже поганий

При цьому в організації нагадали, що "суддя" Тетяна Пиркало "присудила" активісту три роки позбавлення волі з відбуванням покарання у виправній колонії загального режиму. "Суд" визнав Володимира Балуха винним за ч. 2 ст. 321 КК РФ - дезорганізація діяльності закладу, який забезпечує ізоляцію від суспільства. За сукупністю з минулими вироками це 5 років позбавлення волі з відбуванням покарання у виправній колонії загального режиму і штраф в 10 тис. рублів.

Нагадаємо, 18 вересня адвокат і Архієпископ Сімферопольський і Кримський Климент підтвердили факт побиття українського політв'язня Володимира Балуха російськими силовиками в кримському СІЗО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд в окупованому Криму відмовив Балух в достроковому звільненні

Українські Національні Новини

Політика