sogodni-tkg-provede-onlayn-zasidannya

Сьогодні ТКГ проведе онлайн-засідання: що розглянуть

 • 15577 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Тристороння контактна група проведе онлайн-засідання 9 червня і розгляне питання про порушення перемир'я вогню з боку збройних формувань Росії. Про це інформує українська делегація для участі в ТКГ в Telegram, пише УНН.

Деталі

На 9 червня запланована відеоконференція спільного засідання ТКГ. Збираються розглянути питання про порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ, вдосконалення контрольного механізму, імплементації Мінських угод і підсумків Паризького саміту.

Також у порядку денному - забезпечення безпеки в зоні конфлікту, дотримання режиму припинення вогню, продовження розробки плану спільних кроків, обговорення питання відновлення роботи КПВВ і відкриття нових в населених пунктах Золоте і Щастя, обмін полоненими, повний доступ міжнародних організацій на окуповані території і відновлення соціально-економічних зв'язків через лінію розмежування.

Нагадаємо

Кравчук вважає, що перенесення ТКГ з Білорусі дозволить змінити формат переговорів.

Україна не буде забезпечувати водою тимчасово окупований Крим до моменту деокупації. Про це заявив речник Мінстерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Українські Національні Новини

Суспільство