sogodni-u-davosi-ochikuyetsya-vistup-poroshenka

Сьогодні у Давосі очікується виступ Порошенка

 • 7878 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Сьогодні, згідно з програмою Всесвітнього економічного форуму, у Давосі очікується виступ Президента України Петра Порошенка під час дискусійної панелі "Central and Eastern Europe: A New Agenda for the Continent?" ("Центральна і Східна Європа: новий порядок денний для континенту?"). Про це УНН повідомляє з посиланням на програму ВЕФ.

Згідно з розкладом, початок панелі у рамках ВЕФ заплановано о 13:30 за місцевим часом (14:30 за Києвом) у п'ятницю, 26 січня.

Разом з ним в обговоренні очікується участь президента Польщі Анджея Дуди, єврокомісара Йоганнеса Хана, а також президента Литви Далі Грібаускайте.

Тема дискусійної панелі - перспективи появи нових коаліцій в Центральній і Східній Європі, які змінять східний кордон НАТО і ЄС.

Як повідомляв УНН, П.Порошенко 25 січня виступив на інвестиційній панелі Української асоціації венчурного та приватного капіталу в “Українському домі” у Давосі. Зокрема, Президент відзначив роль ЄБРР, Світового банку, МВФ, міжнародних фінансових інституцій та інших у підтримці реформ та зазначив, що Україна чекає на інвесторів.

Українські Національні Новини

Політика