sogodni-u-kiyevi-na-maydani-o-19-00-rozpochnetsya-marsh-dobrovoltsiv

Сьогодні у Києві на Майдані о 19.00 розпочнеться Марш добровольців

 • 10605 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Сьогодні о 19.00 у Києві на Майдані незалежності розпочнеться Марш добровольців. Про це повідомив командир батальйону “ОУН” Микола Коханівський на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"....сьогодні, 14.03.2017 року Божого,. о 19.00 закликаю всіх: добровольців, волонтерів, небайдужих українців на Майдан в Києві та на Майдани по всій Вільній Україні. Сьогодні лише Майдан з Божого благословіння може вирішити долю Української Нації. Переможемо!" - написав М.Коханівський.

Напередодні він зазначив, що 14 березня о 19.00 на Майдані незалежності розпочнеться Марш добровольців.

"...закликали людей зібратись у вівторок, 14.03.2014 р, о 19.00, на Марш Добровольців, який організовує Добровольчий Рух ОУН", - написав М.Коханівський.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що під час контрдиверсійної операції в зоні АТО силами спецоперацій затримано 43 особи, в яких виявлено зброю.

Нагадаємо, штаб блокади на сторінці у Facebook повідомляв, що на редуті “16 добровольчого батальйону” у Кривому Торці почався штурм у якому задіяна спецгрупа СБУ. Вона за підтримки БТР і спецназу поліції намагається вилучити у учасників Блокади офіційно зареєстровану зброю.

Українські Національні Новини

Суспільство