sogodni-u-prodazhi-zyavlyatsya-kvitki-na-sim-shou-yevrobachennya-2017

Сьогодні у продажі з'являться квитки на сім шоу Євробачення-2017

 • 7332 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Наразі у продажі є квитки на два шоу Євробачення-2017 – третю генеральну репетицію фіналу та фінал, однак, уже сьогодні у продажі з'являться квитки ще на сім шоу пісенного конкурсу, передає УНН з посиланням на UA:Перший.

"У продажу поки що є квитки тільки на два шоу – третю генеральну репетицію фіналу (Grand Final Dress Rehearsal 3) та фінал (Grand Final). Сьогодні на сайті Concert.ua з'являться квитки ще на сім шоу Євробачення-2017", - йдеться у повідомленні.

Організатори наголосили, що квитки на Євробачення-2017, продаж яких розпочався 14 лютого, можна придбати лише на сайті офіційного квиткового агента пісенного конкурсу - concert.ua.

Нагадаємо, квитки на Євробачення-2017 можна придбати на дві генеральні репетиції, як першого так і другого півфіналу, на обидва півфінали, а також на дві генеральні репетиції фіналу та на гранд-фінал.

62-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 навесні прийматиме столиця України. У конкурсі братимуть участь 43 країни. Головною ареною стане Міжнародний виставковий центр.

Півфінали Євробачення-2017 у Києві відбудуться 9 та 11 травня, фінал - 13 травня.

Українські Національні Новини

Культура