sogodni-u-zoni-oos-zafiksovano-vzhe-tri-vorozhikh-obstrili

Сьогодні у зоні ООС зафіксовано вже три ворожих обстріли

 • 10160 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. У районі проведення операції Об’єднаних сил за добу зафіксовано три ворожих обстріли. Про це повідомив речник прес-центру Міноборони полковник Дмитро Гуцуляк під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Від початку поточної доби станом на 12:00 російсько-окупаційні війська здійснили три провокаційні обстріли", - зазначив Гуцуляк.

Так, з п’ятої ранку під ворожим вогнем опинилися оборонці Мар’їнки – окупанти протягом 30 хвилин обстрілювали українських захисників з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Пізніше, з 05:40, протягом майже півтори години противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по захисникам Лебединського.

Крім того, з 10:30 ворог обстріляв з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позиції захисників Золотого-4.

За наявною інформацією, важке озброєння від початку доби збройні формування РФ не застосовували. Втрат внаслідок ворожих обстрілів від початку поточної доби серед українських військових немає.

Нагадаємо, за минулу добу, 3 травня, окупанти 21 раз порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Суспільство