sogodni-v-lisaboni-startuye-yevrobachennya-2018

Сьогодні в Лісабоні стартує Євробачення-2018

 • 31796 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Сьогодні в Лісабоні відбудеться перший півфінал пісенного конкурсу “Євробачення-2018”, передає УНН.

У вівторок 8 травня в першому півфіналі 63-го пісенного конкурсу "Євробачення" виступатимуть 19 країн: Азербайджан, Ісландія, Албанія, Бельгія, Чехія, Литва, Ізраїль, Білорусь, Естонія, Болгарія,. Македонія, Хорватія, Австрія, Греція, Фінляндія, Вірменія, Швейцарія, Ірландія та Кіпр. Лише 10 з них зможуть претендувати на вихід у фінал.

Півфінал розпочнеться о 22:00 за київським часом. Конкурс транслюватиме UA:Перший. Коментуватимуть подію ведучий Євробачення-2017 Тімур Мірошниченко та представниця України на конкурсі в 2014 році в Копенгагені, співачка Марія Яремчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Melovin з'явився на блакитній доріжці "Євробачення-2018"

За прогнозами букмекерів, як зазначається на сайті Eurovision World, до фіналу вийдуть представники таких країн: Ізраїль, Кіпр, Естонія, Чехія, Болгарія, Греція, Австрія, Литва, Вірменія, Бельгія.

Зазначимо, букмекери не прогнозують виходу у фінал українцю Alekseev, який представлятиме Білорусь. Він лише на 14-му місці.

Представник України Melovin виступатиме у другому півфіналі, який відбудеться 10 травня. За нинішніми прогнозами букмекерів, українець вийде у фінал – він наразі на 4-му місці у своєму півфіналі. При цьому представниця Росії Юлія Самойлова у рейтингу букмекерів на 11-му "непрохідному" місці.

Нагадаємо, фінал конкурсу відбудеться 12 травня. 

Як повідомляв УНН, після восьми днів репетицій учасників пісенного конкурсу "Євробачення" букмекери змінили свій прогноз на першу трійку.

Українські Національні Новини

Культура