sogodni-v-minsku-vidbudetsya-zasidannya-kontaktnoyi-grupi-schodo-donbasu

Сьогодні в Мінську відбудеться засідання контактної групи щодо Донбасу

 • 9706 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. У четвер 18 січня в Мінську відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи та відповідних підгруп, передає УНН.

Раніше експерт політичної підгрупи Тристоронньої контактної групи Ольга Айвазовська повідомила, що 18 січня в Мінську відбудеться перше в новому році засідання ТКГ та відповідних підгруп.

Представник повноваженого Верховної Ради з прав людини Михайло Чаплига повідомив, що зокрема представники гуманітарної підгрупи на зустрічі 18 січня планують обговорити списки осіб, які підлягатимуть наступному обміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіс Омбудсмена: новий обмін утримуваними може відбутися швидше, ніж минулий

“Зустріч представників гуманітарної підгрупи запланована на 18 січня у Мінську. На ній планується обговорити та проаналізувати підходи та процедуру минулого обміну, визначити процедуру нового, а також визначити та обговорити списки осіб, які підлягатимуть наступному обміну”, — сказав М.Чаплига.

За його словами, з української сторони насамперед обговорюватиметься з представниками ОРДЛО подальша доля понад 20 осіб, які з різних причин минулого разу не були видані Україні.

Українські Національні Новини

Політика