sogodni-vidbudetsya-tretiy-pivfinal-natsvidboru-na-yevrobachennya-2017

Сьогодні відбудеться третій півфінал нацвідбору на Євробачення-2017

 • 10698 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Сьогодні відбудеться останній півфінал національного відбору на Євробачення-2017, передає УНН з посиланням на UA:Перший.

Третій півфінал національного відбору на Євробачення-2017 відбудеться у суботу, 18 лютого, о 19:00.

Так, до обраних у перших двох півфіналах – TAYANNA, Сальто Назад, ILLARIA та ROZHDEN – додадуться ще двоє конкурсантів.

За останні два місця у фіналі змагатимуться: гурт Кузьми Скрябіна Singing pants, O.Torvald, Анастасія Прудіус, Віталій Козловський, KADNAY, MELOVIN, Green Grey та Vivienne Mort.

Після конкурсних виступів українського нацвідбору виступить Манель Наварро – представник Іспанії на Євробаченні-2017 зі своєю конкурсною піснею "Do It For Your Lover".

Цьогорічний національний відбір на Євробачення має три півфінали. У кожному з цих півфіналів виступає восьмеро виконавців, два з яких за результатами голосування проходить у фінал. Ім’я артиста, який навесні представить Україну на пісенному конкурсі, визначиться у фіналі – 25 лютого.

Система голосування на національному відборі залишається такою ж, як і в минулому році: журі виставляють учасникам бали, глядачі голосують шляхом смс, після чого бали від суддів і глядачів підсумовуються.

Як повідомляв УНН, у Києві до міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2017” додатково встановлять 4 тисячі камер відеоспостереження та дата-центр найсучаснішого рівня.

Українські Національні Новини

Культура