sogodni-vidbudutsya-chotiri-matchi-chempionatu-ukrayini-z-futbolu

Сьогодні відбудуться чотири матчі чемпіонату України з футболу

 • 14461 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. У перший ігровий день 21 туру Української Прем'єр-ліги пройде чотири поєдинки, передає УНН з посиланням на сайт змагань.

Першою грою туру буде протистояння "Олімпіку" і "Ворскли", що розпочнеться о 14:00. "Ворскла" обходиться без перемог у двох матчах, "Олімпік" у чотирьох. У турнірній таблиці команди розділені шістьма очками на користь "синьо-біло-чорних", у яких, до того ж, гра в запасі. Ймовірно, головна інтрига поєдинку — останній шанс підопічних Сачка все-таки зачепитися за шосте місце: у випадку поразки або навіть нічиєї той шанс стане теоретичним.

"Чорноморець" – "Сталь". "Сталь" востаннє вигравала в "Чорноморця" ще у вересні 2014-го, причому в рамках Кубка України. З другого боку, під орудою нового наставника Леоніда Кучука кам’янці взяли чотири очки у двох іграх, а в останній виграли з великим рахунком. В одеситів навесні аналогічні показники: перемога плюс нічия, але різниця м’ячів скромніша.

Відзначимо, що команді з Південної Пальміри не допоможе Хочолава і Данченко.

"Олександрія" – "Дніпро". У першому колі поточного сезону "Олександрія" розгромно виграла 4:1, зате навесні 2016-го дніпряни тріумфували ще впевненіше — 4:0. Господарі не зможуть розраховувати відразу на 4-х виконавців – Микицей, Басов, Цуриков і Козак. Натомість "Дніпро" зіграє без капітана Руслана Ротаня.

Додамо, що західноукраїнське дербі "Карпати" – "Волинь" закриє програму суботньої частини 21 туру.

Українські Національні Новини

Спорт