sogodni-vidbudutsya-peremovini-zelenskogo-ta-baydena

Сьогодні відбудуться перемовини Зеленського та Байдена

 • 49982 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Сьогодні, 2 січня, відбудуться переговори Президента США Джо Байдена та Президента України Володимира Зеленського. Про це голова держави підтвердив у своєму Twitter, передає УНН.

Цитата

“Як ми й домовилися з нашим стратегічним партнером – США, нічого про Україну без України. Запланували в неділю чергові перемовини з Джо Байденом, щоб скоординувати наші кроки заради миру в Україні та безпеки у Європі”, - написав гарант.

Додамо

Як інформували сьогодні американські ЗМІ, у Білому Домі заявили, що Джо Байден зателефонує українському лідеру Володимиру Зеленському 2 січня.

Як повідомила у своєму Twitter журналіст AP Дарлін Супервіл, сторони обговорять нарощування військової сили на кордоні України.

Держсекретар США Ентоні Блінкен сьогодні провів телефонну розмову з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, в якій обговорив майбутню взаємодію з Росією. Як інформує пресслужба Держдепу, Альянс готовий до змістовного діалогу з Москвою, і водночас є єдиним у питанні стримування подальшої агресії проти України.

Українські Національні Новини

Політика