sogodni-vidbulos-pershe-zasidannya-uryadu-shmigalya-scho-vidomo

Сьогодні відбулось перше засідання уряду Шмигаля: що відомо

 • 15056 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. У четвер, 5 березня, відбулось перше установче засідання нового Уряду під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля. Засідання було присвячено підготовчим та технічним кадровим питанням, передає УНН з посиланням на пресслужбу КМУ.

"Радий вітати усіх міністрів. На нас чекає багато роботи, ми маємо швидко увійти у темп. Хочу зазначити, що уряд, міністерства зроблять максимально необхідне для того, щоб результат був позитивним і відчувався людьми. Тому сьогодні ми маємо проголосувати, в першу чергу, за необхідні для запуску нового Уряду кадрові рішення. Перед нами серйозні виклики – економічні, соціальні, політичні. Ми свідомі, що вирішення задач буде нелегким. Тому на наступне, чергове засідання Кабміну, ми вже сьогодні готуємо ті рішення, які відображають озвучені мною вчора в Парламенті тези - від впровадження реформ до готовності країни можливого спалаху коронавірусу", - заявив Шмигаль.

"Враховуючи також ситуацію з виявленим прецедентом розповсюдження коронавірусу в країні та ситуацію в цілому в світі, на першому засіданні "було прийнято рішення про підсилення оперативного штабу з питань запобігання занесенню та поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19", - зазначили в пресслужбі.

Нагадаємо, 4 березня Верховна Рада України призначила новий склад Кабінету міністрів України, у якому залишилося кілька міністрів з минулого складу уряду.

Українські Національні Новини

Політика