sogodni-viyskovi-v-oos-zafiksuvali-vzhe-tri-obstrili

Сьогодні військові в ООС зафіксували вже три обстріли

 • 4828 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. З початку поточної доби військовослужбовці в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) зафіксували три прицільні ворожі обстріли. Про це заявив полковник Дмитро Гуцуляк з прес-центру Міністерства оборони України під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"З початку цієї доби станом на ранок зафіксовано 3 прицільні ворожі обстріли. Усі вони відбулися на Донецькому напрямку", - зазначив речник Міноборони.

За його словами, з гранатометів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська вели вогневі провокації в районі Новотроїцького та двічі – поблизу Водяного.

При цьому він зазначив, що бойових втрат сьогодні серед українських військовослужбовців немає. "Обстановка на лінії фронту є контрольованою нашими українськими військовими зі складу Об’єднаних сил", - резюмував Д. Гуцуляк.

Нагадаємо, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 28 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому 6 разів бойовики застосовували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП