sogodni-vr-rozglyane-pitannya-pro-antikoruptsiyniy-sud-ta-agrarnu-politiku

Сьогодні ВР розгляне питання про Антикорупційний суд та аграрну політику

 • 10790 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Верховна Рада у вівторок планує розглянути президентський законопроект про Вищий антикорупційний суд. Про це сказано у порядку денному на сьогодні, передає кореспондент УНН.

Також серед іншого парламентарі мають намір визначитися стосовно низки питань аграрної політики. Серед них щодо внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо стимулювання створення та діяльності сімейних фермерських господарств та стосовно внесення змін до Податкового кодексу України щодо деяких питань оподаткування податком на додану вартість операцій з вивезення за межі митної території України олійних культур.

Крім цього депутати мають намір включити до порядку денного низку законопроектів стосовно змін до Державного бюджету, а також про публічні закупівлі, а також про внесення змін до Закону України "Про Збройні Сили України" щодо здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях та визначитися стосовно законопроекту щодо врегулювання питання заборгованості підприємств "Укроборонпрому" перед державою-агресором та визначитися стосовно законопроектів про внесення змін до законодавчих актів України щодо соціального захисту постраждалих учасників Революції Гідності та деяких інших осіб та про меценатство у спорті.

Як повідомляв УНН, у парламентському комітеті з питань правової політики та правосуддя заявили, що у законопроекті про Антикорупційний суд потрібно ще погодити питання про право вето міжнародної ради експертів.

Українські Національні Новини

Політика