sohodni-vvecheri-znovu-vvedut-obmezhennia-elektryky-dlia-promyslovosti

Сьогодні ввечері знову введуть обмеження електрики для промисловості

 • 22281 переглядiв

У зв'язку з російськими атаками на електростанції та збільшенням споживання електроенергії на тлі погіршення погодних умов, сьогодні з 18:00 до 22:00 по всій Україні будуть введені контрольні обмеження електропостачання для промислових споживачів.

Сьогодні, 24 квітня, з 18:00 до 22:00 будуть застосовані  контрольовані обмеження енергопостачання промислових споживачів. Про це повідомляє диспетчерський центр НЕК "Укренерго", передає УНН

Деталі 

Як зазначаються, обмеження споживання для бізнесу та промислових підприємств будуть рівномірно розподілені по всіх регіонах України. 

Енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури та підприємств оборонного комплексу обмежуватись не буде.

В "Укренерго" пояснили, що доводиться обмежувати електрику через російські масовані  атаки на українські електростанції. 

"Через погіршення погодних умов в Україні відчутно зросло споживання електроенергії. В енергосистемі зберігається дефіцит потужності", - вказали в "Укренерго". 

Також закликали всіх споживачів ощадливо споживати електроенергію. А промисловість та бізнес –  максимально залучати імпорт електроенергії та альтернативні джерела живлення.

Доповнення

Через дефіцит електроенергії, Україна третій день поспіль залучає аварійну допомогу від міжнародних партнерів. Водночас споживання електроенергії в країні - зростає.