soldata-yakiy-vtik-iz-viyskovoyi-chastini-pozbavili-voli-na-tri-roki

Солдата, який втік із військової частини, позбавили волі на три роки

 • 12460 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Військовослужбовця однієї з частин Збройних Сил України, який втік із в/ч і більше року переховувався, позбавили волі на три роки, передає УНН із посиланням на прес-службу військової прокуратури Центрального регіону України.

"Солдат, будучи військовослужбовцем призваним за мобілізацією, у червні 2016 року самовільно залишив військову частину і до грудня 2017 року ухилявся від виконання обов’язків військової служби та переховувався від правохоронних органів у Харківській області, проводячи час на власний розсуд", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російське командування приховує випадки дезертирства на Донбасі

За інформацією прокуратури, під час розшукових заходів проведених в рамках досудового розслідування військовою прокуратурою Деснянського гарнізону було встановлено місце знаходження підозрюваного, затримано та обрано йому запобіжний захід – взяття під варту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд виправдав військового, якого звинувачували в дезертирстві під Ілловайськом

25 січня 2018 року вироком Козелецького районного суду Чернігівської області військовослужбовцю С., за вчинення злочину передбаченого ч. 4 ст. 407 Кримінального кодексу України (самовільне залишення військової частини або місця служби), призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки.

Українські Національні Новини

Суспільство