solistu-biloruskogo-gurtu-pisnyari-zaboronili-vyizd-v-ukrayinu

Солісту білоруського гурту "Пісняри" заборонили в’їзд в Україну

 • 17614 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Солісту білоруського гурту "Пісняри" заборонили в’їзд в Україні через незаконне відвідування тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Держприкордонслужби.

Цитата:

"У пункті пропуску "Бориспіль" вчора співробітники Держприкордонслужби виявили громадянина Білорусі, який незаконно відвідував тимчасово окуповану територію України АР Крим. Чоловік виявився білоруським музикантом, солістом гурту "Пісняри". За порушення українського законодавства прикордонники заборонили громадянину Білорусі в’їзд в нашу країну терміном на 3 роки. Наразі білорус вилетів рейсом до Мінська", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Прикордонники встановили, що в Криму іноземець перебував влітку минулого року і потрапив туди незаконно, порушуючи порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї. Під час спілкування він підтвердив факт незаконного в’їзду на півострів, куди, з його слів, потрапив літаком через закритий пункт пропуску "Сімферополь".

Додамо, як відомо з відкритих джерел, солістом гурту є Валерій Дайнеко.

Варто нагадати

Нещодавно прикордонники відмовили у пропуску на територію України російському відеорежисеру, який незаконно відвідував тимчасово окупований Крим.

Також на три роки заборонено в'їзд до України через відвідування тимчасово окупованого Криму російському рок-музиканту й актору Петру Мамонову.

Українські Національні Новини

Політика