solomyanskiy-sud-kiyeva-vidpraviv-pid-nichniy-domashniy-aresht-suddyu-apelyatsiynogo-sudu-yakogo-pidozryuyut-u-khabarnitstvi-n-kholodnitskiy

Солом'янський суд Києва відправив під нічний домашній арешт суддю Апеляційного суду, якого підозрюють у хабарництві – Н.Холодницький

 • 8477 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. Солом'янський районний суд Києва обрав запобіжний захід судді Апеляційного суду Києва, затриманому за отримання неправомірної вигоди у розмірі 5 тис. дол. у вигляді нічного домашнього арешту, написав на своїй сторінці у Facebook керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає УНН.

"Сьогодні слідчим суддею Солом’янського районного суду частково задоволено клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави щодо раніше затриманого за отримання неправомірної вигоди судді Київського апеляційного адміністративного суду",- написав Н.Холодницький.

Він також додав, що згідно резулятивної частини ухвали слідчий суддя обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в період часу з 23.00 до 06.00 до 03 лютого 2017 року.

Крім того суд зобов'язав підозрюваного носити електронний засіб контролю – електронний браслет.

"Повний текст ухвали з мотивацією такого рішення буде оголошено 07 грудня, однак прокурорами САП на ухвалу суду у встановлені КПК України строки уже готується апеляція, оскільки з таким запобіжним заходом погодитись не можемо", - додав керівник САП.

Нагадаємо, суддю Київського апеляційного адміністративного суду затримано на хабарі в 5 тис. дол.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП