sony-predstavila-yuvileynu-versiyu-pleyera-walkman-do-40-richchya-pristroyu

Sony представила ювілейну версію плеєра Walkman до 40-річчя пристрою

 • 28820 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Компанія Sony до 40-річного ювілею культового плеєра Walkman представила спеціальну версію цього пристрою. Про це повідомив у четвер інтернет-портал Cnet, інформує УНН.

Новинка була анонсована на міжнародній виставці електроніки IFA у Берліні. Вона буде продаватися в спеціальному чохлі, який повторює дизайн оригінального касетного плеєра, вперше вийшов в 1979 році.

В іншому нова модель являє собою сучасний плеєр під керуванням операційної системи Android, призначений для програвання цифрових музичних файлів. Касетної деки в пристрої немає, проте в нього завантажені кілька екранних заставок, що імітують програвання аудіокасет, колір яких змінюється в залежності від типу музичного файлу.

Діагональ HD-дисплея нового Walkman - 3,6 дюйма. Як заявляють в Sony, заряду акумулятора повинно вистачити на 26 годин безперервної роботи.

Sony's 40th anniversary Walkman is a beauty https://t.co/PK7C0UTqAB

— CNET (@CNET) September 6, 2019

Ціна і дата виходу ювілейного плеєра в США та інших країнах поки невідомі. Однак, за даними Cnet.com, в Австралії його почнуть продавати з грудня по ціні 599 австралійських доларів (близько 400 доларів).

Нагадаємо, творець MP3 заявив про "смерть" цього аудіоформату.

Українські Національні Новини

Новини Світу