sonyachne-zatemnennya-chas-zagadati-bazhannya-astrolog-dala-poradi-yak-vikoristovuvati-tsey-period-z-maksimalnoyu-koristyu

Сонячне затемнення - час загадати бажання. Астролог дала поради, як використовувати цей період з максимальною користю

 • 144468 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Сонячне затемнення очікує людей 10 червня. Професійний астролог Ксенія Базиленко впевнена, що затемнення впливають на нашу долю. Ексклюзивно для читачів УНН вона дала поради про те, як використовувати момент викиду енергії з максимальною користю для себе і своїх близьких.

Сонячне затемнення відбудеться 10 червня о 13:43 за Києвом.

Цитата

"Ми підходимо до кінця коридору затемнень, і перед нами дуже важливе, сильне сонячне затемнення - кільцеве затемнення, яке буде 10 червня в 13:43 за Київським часом. Безумовно, це затемнення буде мати на нас сильний вплив", - розповіла астролог.

Сила затемнення

Затемнення впливає на події в нашому житті.

"У цей момент піднімається дуже потужна енергія, і тому, спостерігаючи вже багато років, ми, астрологи, бачимо, що за статистикою саме в цей період найбільша кількість аварій, будь-яких катастроф, важких фізичних станів, особливо коли люди хворіють (захворюваннями - ред.) серцево-судинної системи. У цей період потрібно обов'язково бути обережним і уважним до себе, до свого здоров'я, до оточення, і, звичайно ж, бути в максимально гарному настрої", - пояснила Базиленко.

За словами астролога, в цей день важлива робота над собою. Ідеально якщо в цей день у вас буде вихідний.

"Якщо ні - у будь-якому випадку я вам пропоную попрацювати з цим періодом часу. Безумовно, в ньому є сила негативу, але з іншого боку є дуже велика позитивна сила. Просто правильно потрібно цей період використовувати", - пояснила Базиленко.

Особливості затемнення 10 червня

Затемнення буде відбуватися під знаком Близнюків, і з Сонцем будуть пов'язані не тільки Місяць, а й Меркурій, який є господарем цього знака, розповіла астролог.

"Безумовно, ці події будуть закладені на найближчі, як мінімум, пів року, і ми можемо сказати, що протягом більшої частини року буде максимально задіяна стихія Близнюків. А це все інформація, це знання, це навички, це спілкування, контакти, пересування. Тому всі, хто працює в цих напрямках, будуть максимально задіяні.

Тому в цей період однозначно нам доведеться дуже багато метушитися, буде багато спілкування, знайомств. Я думаю, що піде позитивна динаміка, адже ми так довго сиділи на карантині і нам так хочеться спілкування", - вважає Базиленко.

На думку астролога, в цей період нас чекає розвиток IT-технологій, особливо технологій, пов'язаних з комунікацією, спілкуванням. У той же час, всім нам незалежно від віку в цей період доведеться чомусь вчитися.

"Постарайтеся якомога більше спілкуватися, купувати якомога більше якихось цікавих навичок", - астролог впевнена, що настає час отримання нових професійних навичок.

Вплине затемнення і на наші емоції, почуття вийдуть на перший план.

"Буде багато знайомств, можливо багато весіль, дуже багато чутливості. З іншого боку, може бути і таке, що станеться абсолютна плутанина в любові, і тут треба буде розбиратися, тут треба буде вибирати більш якісні, добрі відносини один до одного, правильно вибудовувати відносини між чоловіком і жінкою", - пояснила Базиленко.

Дуже цікавий період для тих, хто займається творчістю - творчі проекти будуть успішно реалізовуватися.
Крім того, астролог прогнозує підвищення рівня народжуваності, а також привернення уваги до тем, пов'язаних з дітьми. Можливо це буде реформа в сфері освіти, яка може стати успішною.

"Які ж проблеми може принести затемнення, виходячи з гороскопу затемнення? Буде дуже небезпечний показник - опозиція Плутона і Марса. Це дуже агресивна ситуація в гороскопі затемнення, яка говорить про те, що можливі військові дії, особливо в першій половині літа в деяких країнах. Безумовно, вони можуть бути більше на міжнаціональному грунті. Тому нам потрібно бути досить обережними і проявляти максимальне терпіння один до одного. Також максимально негативний аспект цього затемнення - це квадратура Нептуна по відношенню до Сонця, до Місяця, що говорить про те, що як раз в цей період буде багато плутанини і хаосу. Безумовно, нас можуть використовувати саме через інформаційні ігри, лже-інформацію. Тому я закликаю всіх до того, щоб обов'язково уважно думати, що ви дивитеся, чи варто засмучуватися через якусь негативну інформацію, підживлювати її своєю увагою, або краще цей час провести з рідними і близькими, подарувати їм радість, щастя, почитати якусь хорошу художню або духовну літературу. Я думаю, що цей період багато в чому залежить від нас. Тому ті люди, які мають хаос і плутанину в душі, які дуже схильні до паніки і серйозно реагують на якісь неправильні інформаційні джерела, підживлюють себе страхами, переживаннями, негативними емоціями, можуть дуже постраждати емоційно в цей період. Безумовно, і здоров'я може бути не зовсім гарне після цього", - пояснила астролог.

За словами астролога, успіх чекає людей, які вміють ставити перед собою цілі і досягати їх. Пов'язано це з впливом Сатурна.

"Організація свого часу, роботи, дозвілля, правильна організація якихось робочих процесів. Дуже цікавий період буде для тих людей, хто народився в період сонячного затемнення. Цей період вважається незвичайним, і в цей момент народжуються дуже сильні, доленосні люди, які приносять в це життя дуже багато, впливають на хід історії, виявляють себе дуже яскраво. І, звичайно ж, діти, які народжуються прямо в період сонячного затемнення, особливі. Їм варто приділити увагу, їх треба дуже добре виховувати", - роз'яснила астролог.

За словами Ксенії Базиленко, особливий період настає для людей, народжених в період з 8 по 13 червня. Цей рік принесе їм доленосні зміни.

"З одного боку, це може давати вам колосальні успіхи, - при правильному поводженні, при правильній постановці цілей, гарному настрої і впевненості в собі. Він може і нашкодити, якщо, наприклад, ви будете неправильно поводитися або якось відходити від своїх прямих обов'язків, неправильно реагувати на ситуації, що склалися", - пояснила астролог.

Як використовувати силу затемнення

Для того, щоб направити силу затемнення в позитивне русло потрібно пропрацювати цей момент - приділити цьому хоча б обідню перерву.

"Давайте розглянемо, як же нам правильно провести затемнення. Справа в тому, що сонячне затемнення буває тільки на молодик, а коли відбувається момент затемнення, відразу починається період першого місячного дня. Перший день молодика - це прекрасний час для написання планів. Тому ми з вами повинні попрацювати над тим, щоб ми могли чистити простір і загадати, побажати собі чогось хорошого для того, щоб це обов'язково збулося, тому що сила затемнення Сонця має таку владу, щоб дати вам те, чого ви хочете", - впевнена астролог.

Якщо в період затемнення (10 червня 13:43 за Києвом) ви буде вдома, то астролог радить, заздалегідь прийняти контрастний душ.

"Після цього - очистити приміщення (можна зі свічками, як прийнято у нас) і підготуватися. Обов'язково візьміть листочки. Це повинні бути два листа, на одному ми до затемнення попрацюємо з якимись негативними показниками. Я вам пропоную наступне: справа в тому, що Сонце дуже пов'язано з соціальними процесами, з тим, як ми можемо себе реалізувати в суспільстві, як можемо проявити себе, і, в принципі, це наш якийсь шлях творця. Тому для нас дуже важливо, як мені здається, наше оточення: хто нас оточує, як він на нас впливає.

Візьміть перший аркуш паперу і розділіть на дві частини: з одного боку, напишіть тих людей, хто на вас, на вашу думку, впливає негативно. Подумайте, може є у вашому оточенні люди, які, наприклад, якщо це дівчатка - дуже багато говорять про негатив, намагаються зателефонувати і забрати дуже багато вашого часу, тим самим злити на вас свою негативну енергію, інформацію. Швидше за все, ці люди можуть забирати у вас дуже багато життєвих сил. Наприклад, у чоловіків, коли він росте, вже працює в непоганій компанії, а друзі дитинства пропонують йому щовечора піти у двір і якось незрозуміло провести час. Постарайтеся переглянути, може бути там є і токсичні люди, які вас дуже сильно ображають, які трішечки недооцінюють вас. Тому ви напишіть про цих людей, які заважають вам розвиватися. На них не варто ображатися, але варто подумати, чи потрібно тут витрачати сили і енергію.

З іншого боку, напишіть, де б ви хотіли розвиватися, і тих людей, які допомагають вам розвиватися. Наприклад, є люди, якими ви захоплюєтеся, люди, які вас надихають, люди, які можуть вам дати якісь можливості або чогось навчити, або просто добрі і приємні, з якими вам приємно і душевно проводити час. Задумайтесь про цей список і зробіть правильні висновки, адже наше оточення формує нас", - пояснила Ксенія Базиленко.

У сам момент затемнення астролог радить запалити свічку і написати свої бажання.

"До цього треба ставитися серйозно, тому що ми повинні розуміти, куди ми йдемо, до чого ми прагнемо, чого б нам хотілося. Тому вам треба обов'язково написати свої бажання. Бажано писати без "не". Пишіть в позитивної формі. Наприклад, "я здоровий", "у мене прекрасна сім'я". Пишіть все, чого ви бажаєте. Це може бути, наприклад, бажання щось придбати, тому вам потрібно написати, наприклад, "я отримую хороший автомобіль". Моя вам астрологічна порада: якщо ви будете писати дати (а це чудово - позначити, в який час ви б хотіли це зробити), постарайтеся написати, якщо ви хочете це зробити влітку - після 23 червня. Всі покупки стануть набагато кращі, коли Меркурій піде в потрібному напрямку. Або ви також можете написати якісь дуже великі завдання, цілі. Тільки не пишіть будь ласка слово "хочу", пишіть "я щасливий, я також приношу щастя і радість своїй другій половинці"", - пояснила астролог.

Вона впевнена, що написати можна будь-яке бажання і результат буде приголомшливим. Але пишіть не тільки про себе - не забудьте рідних і близьких, а також побажайте чогось хорошого всім і всій нашій планеті.

"Тому що, якщо подивитися з точки зору тонкого світу, ми - абсолютно єдині, ми все дуже сильно пов'язані. Побажайте всьому світу добра, миру і любові. Це так важливо в наш час.

Я вам бажаю прекрасної зустрічі сонячного затемнення. І нехай всі ваші бажання обов'язково збудуться", - упевнена Ксенія Базиленко.

Українські Національні Новини

Суспільство