soratnik-klichka-namagayetsya-vidkupitisya-vid-slidstva-foto-i-video-obshukiv-zmi

Соратник Кличка намагається відкупитися від слідства: фото і відео обшуків - ЗМІ

 • 17441 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. "Гаманець" мера Києва Віталія Кличка екснардеп Артур Палатний намагається зам'яти кримінальні справи, за якими у нього днями пройшли обшуки. Про це повідомляє телеграм-канал "Киев Власть", передає УНН.

Деталі

"Нещодавно у гаманця Кличко Артура Палатного були проведені слідчі дії. Правоохоронці вилучили у нього таблички з чорною бухгалтерією і величезні суми готівки. А вже сьогодні наполегливо повзуть чутки про те, що він в екстреному порядку намагається домовитися і за гроші зам'яти кримінальні справи, а також повернути вилучені речові докази", - повідомив ТГ-канал.

Він також опублікував надані правоохоронцями фото і відео з обшуків.

"Порядні співробітники правоохоронних органів надали нам фото обшуків і вилученого на них майна Артура, нажитого "непосильною працею". Сподіваємося, що це остудить його запал в спробах уникнути відповідальності", - підкреслюється в повідомленні.

Нагадаємо, крім місця проживання Артура Палатного, обшуки на цьому тижні пройшли в низці комунальних підприємств Києва, департаментів КМДА, а також на фірмі, пов'язаній з "смотрящим" Денисом Комарницьким.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП