soromno-za-lyudey-medsestra-yaka-prischeplyuvala-stepanova-vid-covid-19-vidpovila-kheyteram-i-antivaktsinalschikam

"Соромно за людей": медсестра, яка прищеплювала Степанова від COVID-19 відповіла хейтерам і антивакцинальникам

 • 44568 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Медсестра столичної інфекційної Олександрівської лікарні Марія Гамаюнова, яка вчора зробила щеплення від COVID-19 міністру МОЗ Максиму Степанову, відповіла хейтерам у своєму Facebook, передає УНН.

Цитата:

"Мені так соромно і прикро за людей, які думають, що це фейк, просто немає слів! До останнього не хотіла писати і все це коментувати, але просто вже немає сил це все читати! Так, я та сама Марія Гамаюнова, яка знята на фото з міністром, і яка зробила ту ж саму вакцину, що і Максим Степанов", - написала вона.

Медсестра інфекційної лікарні, через яку за час епідемії пройшли десятки тисяч госпіталізованих пацієнтів, схоже, щиро дивується, як на цій темі можна спекулювати.

"Для тих, хто в танку говорю те, що відбувалося особисто на очах - це правда, нам кололи всім однакову вакцину! Зауважте, міністру також! Під назвою Covishield!", - написала Гамаюнова.

Степанов своїм особистому прикладом показав, що вакцинація від COVID-19 - це не страшно і життєво необхідно, продовжила вона.

"Щодо вітамінів, фізіології, дистильованої води - це маячня! Я особисто це підтверджую! Хтось вважає, що він порушив закон... ні, він сам показав, що це треба зробити всім! І я вважаю, що він молодець! За той час, що я працюю в лікарні, ніколи жоден міністр не приходив до нас робити щеплення і не сидів з нами просто розпитуючи про наше життя і кажучи просто чесно по душам, він провів з нами 30 хвилин чесно з посмішками і без пафосу", - прокоментувала Гамаюнова.

Вона також додала, що в кінці березня міністр Степанов отримає другу дозу вакцини COVISHIELD.

"Та й про реакції руки, голови, температури - рука не відвалилася, температури немає, все просто супер", - резюмувала Гамаюнова.

Вакцинація в Україні

1 березня міністр Максим Степанов публічно вакцинувалася від COVID-19 ввезеною в Україну COVISHIELD (AstraZeneca).

24 лютого стартувала масова вакцинація людей.

Станом на 2 березня скарг на важку "побочку" від вакцини COVISHIELD від українців не надходило.

Рекомбінантна вакцина COVISHIELD розроблена англо-шведською фармкомпанією AstraZeneca спільно з Оксфордським університетом, і вироблена Інститутом сироваток Індії.

Українські Національні Новини

Політика