sotsmerezhi-povidomlyayut-pro-vibukhi-v-rayoni-antonivskogo-mostu

Соцмережі повідомляють про вибухи в районі Антонівського мосту

 • 177114 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. В районі Антонівського мосту в тимчасово окупованому Херсоні ввечері 20 жовтня прогриміли потужні вибухи. Про це інформує УНН з посиланням на соцмережі.

Деталі 

В тимчасово окупованому Херсоні були чутні вибухи. У соцмережах повідомляють про удар по Антонівському мосту. Офіційного підтвердження наразі немає.

Російські пропагандисти заявляють про "удари по мосту і переправах через Дніпро з боку ЗСУ". Йдеться про нібито 12 ударів. 

Радник голови МВС Антон Геращенко у Telegram написав: окупанти звинуватили ЗСУ в нібито "ударі по переправі з цивільними", які за дивним збігом обставин перебували в такий пізній час на Антонівському мосту, але забрехалися у своїх же маячних версіях.

"Пишуть про шість "прильотів" і що українські військові нібито завдали 12 ракетних ударів, 11 ракет збито. 1 ракета = 6 прильотів?", - зазначив він.

Геращенко також звернув увагу на те, що окупаційна "влада" заявляла, що переправа для цивільних працює з 07:00 до 20:00, а нібито приліт "по людях" стався о 23:00".

"путінські пропагандисти заплуталися у свідченнях і прогоріли", - додав він.

Нагадаємо 

6 жовтня окупанти заявили про обстріл Антонівського моста.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Макрон та Шольц обговорили енергетичну ситуацію в Європі

     • 141227 переглядiв