sotsproekt-do-dnya-nezalezhnosti-v-uryadi-na-realizatsiyu-aktivnikh-parkiv-khochut-vitratiti-ponad-112-mln-grn

Соцпроект до Дня Незалежності: в уряді на реалізацію "Активних парків" хочуть витратити понад 112 млн грн

 • 16996 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. До Дня Незалежності в Україні запрацює соціальний проект “Активні парки — локації здорової України”. На нього уряд планує витратити 112,7 млн грн. Про це йшлося на засіданні Кабміну, передає кореспондент УНН.

Деталі

Передбачається, що у більш ніж 1500 територіальних громадах будуть облаштовані гімнастичні стінки, сходинки, лавки для використання динамічних вправ, де кожен громадянин зможе за допомогою QR-коду отримати комплекс вправ різної складності від відомих артистів, спортсменів, акторів та інших.

В уряді підкреслили, що проведення таких заходів у місцях масового відпочинку сприятиме руховій активності громадян та започаткуванню нових форм заходів для широких верств населення, у тому числі й осіб з інвалідністю.

Додамо

Ще у грудні 2020 року Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про започаткування соціального проекту “Активні парки — локації здорової України”.

Пізніше Президент Володимир Зеленський заявив, що на всіх спортивних майданчиках країни з’являться стенди з віртуальними тренерами, які допомагатимуть займатися спортом.

Українські Національні Новини

Політика