soyuzniki-nato-mozhut-buti-zalucheni-do-evakuatsiyi-z-mariupolya-nuland

Союзники НАТО можуть бути залучені до евакуації з Маріуполя – Нуланд

 • 119019 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Союзники по НАТО можуть бути залучені до створення безпечного проходу цивільних осіб з Маріуполя. Про це сказала CNN заступник держсекретаря CIF з політичних питань Вікторія Нуланд, пише УНН.

Деталі

За словами чиновниці, була "деяка надія, що росіяни можуть дозволити" безпечний прохід цивільних осіб і поранених солдатів з Маріуполя. На її думку "в цьому братимуть участь союзники по НАТО, якщо це станеться".

Однак такі домовленості "вже неодноразово зривалися", і в кінцевому рахунку дозвіл на безпечний прохід залежить від російських загарбників, попередила заступник держсекретаря.

Облога Маріуполя говорить "про жорстокість цієї війни" і військові злочини, які здійснює володимир путін, додала Нуланд.

Нагадаємо

Віце-прем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук повідомила, що сьогодні, 20 квітня, запланували гуманітарний коридор для евакуації з Маріуполя до Запоріжжя.

Раніше сьогодні Маріупольська міськрада повідомляла, що евакуація з Маріуполя до Запоріжжя розпочнеться сьогодні о 14:00.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїль схвалив передачу Україні касок та бронежилетів

     • 112220 переглядiв