spetsialno-do-premyeri-filmu-dim-gucci-odyag-brendu-skhovali-u-deshevikh-magazinakh-velikoyi-britaniyi

Спеціально до прем'єри фільму "Дім Gucci": одяг бренду сховали у дешевих магазинах Великої Британії

 • 37727 переглядiв

КИЇВ. 26 листопада. УНН. Італійський дім моди Gucci в межах акції, присвяченій виходу фільму режисера Рідлі Скотта "Дім Gucci", сховав у мережі дешевих магазинів Asda одяг зі старої колекції. Про це повідомляє УНН із посиланням на Drapers.

Деталі

Як зазначають, у британських магазинах Asda сховали 30 речей та аксесуарів. Люди зможуть придбати вироби за безцінь. Вартість предметів гардеробу варіюється від 12 до 25 фунтів стерлінгів.

Вінтажний одяг доступний для придбання лише один день — у п'ятницю, 26 листопада. Відомо, що всього в акції візьмуть участь 50 магазинів, які розташовані в Лондоні, Брістолі, Едінбурзі, Брайтоні та Бірмінгемі.

Нагадаємо

Прем'єра фільму "Дім Gucci", де головні ролі виконали співачка Леді Гага та актор Адам Драйвер, відбулася сьогодні, 26 листопада.

У фільмі режисера Рідлі Скотта йдеться про падіння модної династії сім'ї Гуччі. Гага грає світську левицю Патрицію Реджіані, колишню дружину Мауріціо, яку судили і визнали винною в організації його вбивства після того, як він покинув її заради молодшої жінки. Вона відсиділа 18 років у в'язниці, де дістала прізвисько Чорна Вдова.

В інших ролях зіграли: Джаред Лето (Паоло Гуччі), Аль Пачіно (Альдо Гуччі), Джеремі Айронс (Родольф Гуччі), а також Сальма Хаєк та Джек Г'юстон.

Українські Національні Новини

УНН Lite