spetsoperatsiya-po-evakuatsiyi-z-azovstali-prodovzhitsya-stali-vidomi-detali

Спецоперація по евакуації з "Азовсталі" продовжиться: стали відомі деталі

 • 203590 переглядiв

КИЇВ. 1 травня. УНН. Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що сьогоднішня евакуація людей з "Азовсталі" - це лише перша частина "спецоперації", у підсумку якої планується вивезти всіх людей з заводу. Про це він заявив у спільному відеозверненні разом з міністром із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні третій день спеціальної операції, яку ми називаємо "Евакуація Азовсталь". Вперше з початку блокади "Азовсталі" нам вдалось вивезти понад 100 цивільних. Це маленькі діти, жінки, а також люди похилого віку", - сказав Арахамія.

Деталі

При цьому Верещук заявила, що "мовчанка" з боку влади була "лише заради того, щоб люди вибрались живими і неушкодженими".

Вона зазначила, що сьогодні більше 100 людей було евакуйовано, і додала що "операція продовжується".

"Вже завтра ми з Давидом Георгійовичем будемо, я сподіваюсь, зустрічати наших рідних маріупольців", - зазначила міністр.

"Наступний етам операції – вивезти всіх інших, там ще багато людей лишається, у них багато проблем. Це було перше припинення вогню над "Азовсталлю", вже дві доби, сподіваємось і далі працювати з міжнародними організаціями, і зробимо можливою евакуацію всіх хто знаходиться на "Азовсталі", - додав Арахамія.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський раніше сьогодні підтвердив початок евакуації цивільних з Азовсталі. Перша група приблизно зі 100 осіб уже прямує на підконтрольну територію.

Українські Національні Новини

Суспільство