spetsprokuror-ssha-u-rosiyskiy-spravi-gotoviy-priynyati-pismovi-vidpovidi-trampa

Спецпрокурор США у "російській справі" готовий прийняти письмові відповіді Трампа

 • 9811 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Спеціальний прокурор США Роберт Мюллер готовий прийняти письмові відповіді від президента США Дональда Трампа в справі щодо ймовірної змови його передвиборчого штабу з Росією для втручання у вибори у США у 2016 році. Про це з посиланням на обізнане джерело повідомляє Reuters, передає УНН.

Пропозиція Мюллера прийняти письмові відповіді Трампа на запитання про можливу змову містилася в листі, який адвокати Трампа отримали в п'ятницю, повідомило джерело.

Команда адвокатів Трампа і команда слідчих Мюллера вже кілька місяців ведуть переговори про те, чи буде Трампа офіційно опитано під час розслідування.

Отримавши письмові відповіді, команда слідчих Мюллера прийме рішення щодо наступного кроку, який може передбачати і безпосередні покази Трампа, відзначило джерело.

Ще одне питання, що представляє інтерес для команди Мюллера, полягає у тому, чи намагався Трамп перешкоджати розслідуванню, пише видання.

Раніше американські спецслужби прийшли до висновку, що Росія втручалася у президентські перегони 2016 року в США, намагаючись схилити результат на користь Трампа. Росія заперечує втручання у вибори. Трамп заявив, що ніякої змови не було і назвав розслідування Мюллера "полюванням на відьом".

Як повідомляв УНН, адвокати Трампа готують доповідь, яка спростовує звинувачення його у зв'язках з РФ.

Українські Національні Новини

Новини Світу