spiker-odeskoyi-oda-okupanti-ne-gotovi-ni-fizichno-ni-moralno-gotuvati-viyskovo-morsku-desantnu-operatsiyu

Спікер Одеської ОДА: окупанти не готові ні фізично, ні морально готувати військово-морську десантну операцію

 • 54360 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Окупанти не готові ні фізично, ні морально готувати військово-морську десантну операцію в Одесі та області. При цьому в регіоні залишається високою загроза нанесення ворогом нових ракетних ударів. Про це повідомив спікер Одеської ОВА Сергій Братчук, передає УНН.

Деталі

Ніч пройшла без обстрілів, але зі сигналами повітряної тривоги в Одесі та області.

"Ворог не готовий ні фізично, ні морально здійснювати військово-морську десантну операцію. Імовірність ракетних ударів з боку рашистів залишається високою - "дід кабаєв" поки не заспокоюється від своїх поразок на фронті", - повідомляв Братчук.

Він також закликав одеситів не забувати про мінно-вибухову небезпеку на чорноморському узбережжі.

"Після декількох днів скажених ракетних атак по Одесі та нашому регіону ворог відійшов. Але намагається тиснути на нас психологічно. Знову закидає чергові фейки - зараз нібито про проблему з питною, технічною водою, і говорить про те, що після обстрілів води в Одесі не буде. Над цим працюють російські підрозділи ІПСО, щоб посіяти серед нас паніку... Але нас не зламає жодна фейковість інформаційних повідомлень", - сказав Братчук.

Нагадаємо 

Ввечері 9 травня російські окупанти випустили по Одесі сім ракет. В результаті чого одна людина померла, п’ятьох поранених доставили у лікарню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП