spiker-palati-predstavnikiv-pelosi-zayavila-scho-pidtrimka-ukrayini-ye-dvopartiynoyu-i-prodovzhuvatimetsya

Спікер Палати представників Пелосі заявила, що підтримка України є двопартійною і продовжуватиметься

 • 167330 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Спікер Палати представників Ненсі Пелосі підтвердила прихильність США до України у боротьбі з російською агресією, заявивши, що «Іран робить велику помилку», надаючи допомогу росіянам, і що підтримка України триватиме, навіть якщо республіканці переможуть на проміжних виборів у листопаді. Про це УНН пише з посиланням на CNN.

Цитата

«Підтримка України є двопартійною, двопалатною, тобто в Палаті представників та в Сенаті, і вона починається у Білому домі з нашого президента», - заявила Пелосі на пресконференції з прем'єр-міністром Хорватії Андрієм Пленковичем за підсумками Першого парламентського саміту Міжнародної Кримської платформи.

Раніше

Минулого тижня президент США Джо Байден заявив, що його непокоїть майбутнє американської допомоги Україні, якщо Республіканська партія переможе у Палаті представників.

«Вони сказали, що якщо вони виграють, то навряд чи фінансуватимуть - допомагатимуть - продовжувати фінансувати Україну, українську війну проти росіян, - сказав Байден. - Ці хлопці не розуміють. Це набагато більше за Україну – це Східна Європа. Це НАТО. Це реальні, серйозні наслідки. Вони не розуміють американську зовнішню політику».

Українські Національні Новини

Новини Світу