spivak-the-weeknd-potrapiv-do-knigi-rekordiv-ginnesa

Співак The Weeknd потрапив до Книги рекордів Гіннеса

 • 1217918 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Канадський співак ефіопського походження The Weeknd (справжнє ім'я - Ейбел Макконен Тесфає) потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найпопулярніший артист у світі, йдеться на офіційному сайті реєстру рекордів, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що успіх 33-річного співака призвів до встановлення двох нових титулів Книги рекордів Гіннеса:

  • Найбільше щомісячних слухачів на Spotify – 111,4 мільйона (станом на 20 березня 2023 року);
  • Перший виконавець, який досяг 100 мільйонів слухачів на Spotify.

Наразі The Weeknd має майже на 30 мільйонів слухачів щомісяця більше, ніж у Майлі Сайрус, яка посіла друге місце (82,4 мільйона). Він також значно випереджає Шакіру (81,6 мільйона), Аріану Гранде (80,6 мільйона), Тейлор Свіфт (80,2 мільйона), Ріанну (78,5 мільйона) і свого найближчого суперника Еда Ширана (77,5 мільйона).

Зростаюча кількість потокових трансляцій The Weeknd пов’язана з випуском його реміксу "Die For You" за участю Аріани Гранде, який став вірусним у TikTok, повідомляє реєстр. Трек посів перше місце в Billboard Hot 100, ставши сьомим хітом номер один для The Weeknd і Grande відповідно.

Відзначають, що це не перші згадки The Weeknd у Книзі рекордів Гіннеса. У 2016 році його нагородили двома грамотами: за альбом "Beauty Behind the Madness", який найбільше транслювався на Spotify у 2015 році та за найбільшу кількість тижнів поспіль у Топ-10 Billboard Hot 100 від сольного виконавця.

Крім цього, композиція "Blinding Lights" із четвертого альбому "After Hours" залишається найбільш транслюваною композицією на Spotify із понад 3,4 мільярдами трансляцій станом на лютий 2023 року. Пісня замінила "Shape of You" Еда Ширана, яка займала перше місце з вересня 2017 року.

Нагадаємо

Консультант Книги рекордів Гіннеса у січні 2023 заявив, що іспанська прабабуся, яка народилася в Сполучених Штатах, ймовірно, стала найстарішою живою людиною у світі у 115 років.

Українські Національні Новини

Суспільство