spivay-zaradi-peremogi-mkhp-gromadi-ta-kozak-system-vlashtuvali-tur-vulichnikh-kontsertiv-mistami-ukrayini

Співай заради перемоги: "МХП-Громаді" та KOZAK SYSTEM влаштували тур вуличних концертів містами України

 • 466423 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Благодійний фонд “МХП-Громаді” та гурт KOZAK SYSTEM організували тур “Співай заради перемоги”, в рамках якого влаштовують вуличні концерти у різних містах України. Про це повідомили у пресслужбі Фонду, передає УНН

Деталі

В рамках туру вже відбулися концерти у Ромнах, Катеринополі та Ладижині. Як зазначили у Фонді, подібні заходи дозволяють підняти дух українців.

Цитата

“Разом з українським гуртом KOZAK SYSTEM ми вирушили з вуличними концертами по містах України. Без сцен, банерів, надпотужного звуку. Але з чітким меседжем: “Ми сильні! Навалюймо разом!”. Під час виступів соліст гурту Іван Леньо на дуже конкретних прикладах доводить, що від кожного залежить результат головної битви української нації (...) Щиро: це не просто концерти. Це звірка сенсів, зарядка внутрішніх батарей. Люди на цих концертах стають монолітом з залізобетонним наміром діяти. Бо перемога сама себе не зробить”, – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо

За сприяння “МХП-Громаді” також реалізується ініціатива Офісу Президента Національний тур “Кіно заради перемоги” - безкоштовні покази українського кіно для військових та переселенців. В рамках туру вже відбулося понад 300 кінопоказів у 13 областях України. 

Довідка

"МХП-Громаді" – український благодійний фонд, який був створений у 2015 році для сприяння комплексному розвитку громад та інститутів громадянського суспільства в Україні.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу