spivrobitniki-britanskoyi-likarni-rozpovili-yak-rozporyadilisya-velikim-lotereynim-vigrashem

Співробітники британської лікарні розповіли, як розпорядилися великим лотерейним виграшем

 • 8691 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Англійка Джулі Амфлетт, яка виграла 4 млн фунтів стерлінгів (трохи більше 5 млн дол. США) в лотерею рік тому, подарувала синові будинок. Про це повідомляє walesonline.co.uk, передає УНН.

Джулі входила до складу шістьох співробітників однієї з лікарень міста Порт-Толбот, які розділили лотерейний виграш розміром в 25,5 млн фунтів стерлінгів (майже 33 млн дол. США).

Через рік англійка так і не змінила свій 15-річний автомобіль Honda Civic, і новим будинком Амфлетт теж не обзавелася.

"Я нічого собі не купила. Але подарувала будинок моєму синові", - розповіла вона.

Друга переможниця витратила частину від лотерейного виграшу на покупку будинку. Також англійка відвідала Мексику і Флориду.

Решта переможниць витратили виграні гроші на нерухомість і благодійність. Серед англійок знайшлися і ті, хто завдяки лотереї зіграв "весілля мрії".

Нагадаємо, практика показує, що більшу частину грошей від виграшів в лотереї новоспечені мільйонери України витрачають на купівлю житла, авто або відпочинок.

Також багато інвестують в майбутнє дітей або онуків. Наприклад, киянин Валерій Садовенко вирішив витратити виграний в лотерею "Лото-Забава" 1 млн грн на ремонт у своїй квартирі і квартирі дочки, а все, що залишиться, - відкладе онучці на майбутнє.

Українські Національні Новини

Новини Світу