spivrobitniki-politsiyi-kiyivschini-pererakhuyut-rodini-5-richnogo-kirila-sviy-odnodenniy-zarobitok

Співробітники поліції Київщини перерахують родині 5-річного Кирила свій одноденний заробіток

 • 19217 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Співробітниками управління Національної поліції України в Київській області прийнято рішення перерахувати сім'ї убитого 5-річного Кирила Тлявова свій одноденний заробіток. Про це повідомив керівник Нацполіції Сергій Князєв під час зустрічі з мамою і бабусею хлопчика, передає УНН із посиланням на прес-службу МВС.

Глава НПУ Сергій Князєв повідомив, що співробітниками управління НПУ в Київській області прийнято рішення перерахувати сім'ї загиблого свій одноденний заробіток.

"Нацполіція надасть всю необхідну допомогу і візьме на себе витрати з поховання загиблого хлопчика", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Як повідомляв УНН, Аваков та Князєв зустрілися з родиною убитого 5-річного Кирила.

Нагадаємо, у лікарні помер 5-річний хлопчик Кирил, який став жертвою двох п’яних поліцейських у Переяславі-Хмельницькому. У зв’язку із цим прокурори Київської обласної прокуратури змінили підозру з перекваліфікацією скоєного ними злочину.

На Київщині дитина отримала поранення голови унаслідок випадкового пострілу.

Згодом стало відомо, що стріляти в дитину могли поліцейські.

З'ясувалося, що поліцейський "пристрілював" рушницю, коли випадково один постріл влучив на подвір’я, де у той час гуляв малолітній хлопчик.

За попередніми висновками медиків, хлопчик отримав тяжке поранення голови, відкриту черепно-мозкову травму. Він потрапив у реанімаційне відділення. Згодом стало відомо, що дитину перевезли на лікування до столиці, де постраждалий згодом помер.

Українські Національні Новини

Суспільство