spivrobitniki-udo-za-minuliy-rik-zabezpechili-bezpeku-ponad-200-inozemnikh-delegatsiy

Співробітники УДО за минулий рік забезпечили безпеку понад 200 іноземних делегацій

 • 17155 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. За минулий рік Управлінням державної охорони України було проведено більше 3 900 охоронних заходів за участю перших осіб держави. Також охоронне відомство забезпечило безпеку офіційних та робочих візитів 207 іноземних делегацій під керівництвом глав держав, урядів, парламентів і міжнародних організацій на території України. Про це повідомили сьогодні під час урочистостей з нагоди відзначення 26-ї річниці Управління державної охорони України, передає УНН.

Так, сьогодні у Києві відбулось урочисте зібрання особового складу Управління державної охорони України з нагоди 26-ї річниці з дня створення охоронного відомства. З професійним святом військовослужбовців привітав Президент України Петро Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гелетей розповів, чому УДО не може охороняти всіх нардепів

Глава держави високо оцінив високопрофесійне та сумлінне виконання військовослужбовцями УДО України своїх військових обов’язків.

"...за минулий рік Управлінням державної охорони України було проведено більше 3 900 охоронних заходів за участю перших осіб держави. Також охоронне відомство забезпечило безпеку офіційних та робочих візитів 207 іноземних делегацій під керівництвом глав держав, урядів, парламентів і міжнародних організацій на території України", - повідомили в УДО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова УДО розповів про особливості охорони перших осіб держави

За вагомий внесок у справу забезпечення безпеки органів державної влади України і посадових осіб, зразкове виконання конституційного й військового обов’язку, найкращі військовослужбовці Управління державної охорони України були відзначені нагородами.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні провели пуски ракет з модернізованого ЗРК "Печора"

     • 16181 переглядiв

    Нардеп назвав наслідки рекордного імпорту пальмової олії

     • 15909 переглядiв