spivrobitnikiv-patrulnoyi-politsiyi-odeschini-pidozryuyut-u-pobitti-cholovika

Співробітників патрульної поліції Одещини підозрюють у побитті чоловіка

 • 8232 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. В Одесі інспекторів патрульної поліції підозрюють у безпідставному застосуванні фізичної сили відносно чоловіка. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Національної поліції України.

"Працівники Одеського управління ДВБ НПУ встановили причетність окремих співробітників патрульної поліції до протиправних дій. Напочатку 2019 року інспектори УПП під час нічного чергування в одному з міських дворів виявили дівчину та чоловіка, які сварилися між собою", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на вимогу поліцейських надати документи, що посвідчують особу, одесит відмовився. Між ним та патрульними виник конфлікт.

"Згодом співробітники поліції без відповідних підстав почали завдавати удари кийками, а коли він впав на землю – продовжили бити ногами. В результаті протиправних дій поліцейських потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження", - зазначається в повідомленні.

Також 25-ти та 30-річному інспекторам УПП було вручено підозру за ч.2 ст.365 (Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Києві арештували сімох поліцейський Павлоградського відділу поліції через співпрацю з наркоторговцями.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП