spivrobitnikiv-sbu-suditimut-za-vimagannya-2-tisyach-dolariv-khabara-u-inozemtsiv

Співробітників СБУ судитимуть за вимагання 2 тисяч доларів хабара у іноземців

 • 13382 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Судитимуть двох співробітників СБУ, які вимагали та отримали 2 тисячі доларів США хабара за невжиття заходів щодо скасування іноземним громадянам посвідок на тимчасове проживання в Україні. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Генерального прокурора України.

"Завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно начальника сектору та оперуповноваженого територіального управління Служби безпеки України за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України)", - сказано у повідомленні.

За даними слідства, правоохоронці вимагали та отримали 2 тисячі доларів США неправомірної вигоди за невжиття заходів щодо скасування іноземним громадянам посвідок на тимчасове проживання в Україні, а також за ненаправлення до органів Державної міграційної служби інформації, яка б стала підставою для відмови в оформленні або видачі посвідок на постійне проживання в Україні.

Нагадаємо, у Києві колишнього поліцейського засудили до 7 років позбавлення волі за вимагання хабара та торгівлю наркотиками.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП