spivvlasniki-atb-nadali-likarni-mechnikova-u-dnipri-obladnannya-dlya-operatsiynikh

Співвласники АТБ надали лікарні Мечнікова у Дніпрі обладнання для операційних

 • 224179 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Співвласники корпорації АТБ Євген Єрмаков та Віктор Карачун допомогли закупити та передати медикам лікарні імені Мечнікова у Дніпрі обладнання для операційних, передає УНН.

Деталі

За повідомленням телеграм-каналу радника голови МВС Антона Геращенка, співвласники найбільшої приватної компанії України допомогли придбати, а АТБ доставила цей дар, який став частиною масштабних гуманітарних проєктів корпорації.

Медики лікарні імені Мечнікова та мешканці Дніпра отримали від співвласників АТБ 5 операційних столів, 14 ламп для хірургічних операцій та апарат для рентгену.

Обладнання для операційних лікарні імені Мечнікова зустрічали та прийняли завідувачі її відділень. Медики записали відео-подяку меценатам і висловили щиру вдячність співвласникам корпорації АТБ — це обладнання допоможе врятувати сотні життів українців, особливо враховуючи складну воєнну ситуацію в країні та необхідність надання допомоги пораненим захисникам України та цивільним громадянам, які страждають від обстрілів окупантів.

Корпорація АТБ, штаб-квартира якої розташована у Дніпрі, та її засновники постійно надають допомогу місцевим медикам: раніше лікарня імені Мечнікова була одним із отримувачів медичного обладнання від АТБ для протидії епідемії COVID-19, а в національних масштабах допомога корпорації медикам та українцям перевищила 250 млн грн.

З початку вторгнення російських військ до України АТБ також активно підтримує обороноздатність країни та реалізовує гуманітарні проєкти. Масштаби цієї підтримки перевищили 200 млн грн. Компанія активно надає гуманітарну допомогу мирним мешканцям у зонах бойових дій та під час евакуації із них, допомогу від АТБ отримують медичні установи, волонтерські організації та прихистки для біженців.

У працюючих магазинах АТБ по всій країні діє загальнонаціональна програма збору гуманітарної допомоги та екіпірування на допомогу захисникам України — ці вантажі команда АТБ часто власноруч доставляє у місця з найбільшою потребою.

Українські Національні Новини

Суспільство