spoluchennya-mizh-ukrayinoyu-ta-gretsiyeyu-mozhut-vidnoviti-z-1-lipnya-mzs

Сполучення між Україною та Грецією можуть відновити з 1 липня - МЗС

 • 13735 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. За умови стабільної епідеміологічної ситуації, сполучення між Грецією та Україною відновлять з 1 липня. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ.

Повідомляється, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів телефонну розмову з главою МЗС Грецької Республіки Нікосом Дендіасом.

“Дмитро Кулеба і Нікос Дендіас висловили готовність відновити сполучення між Україною та Грецією з 1 липня за умови стабільної епідеміологічної ситуації у двох країнах”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що глави зовнішньополітичних відомств двох країн також обмінялися досвідом із протидії поширенню коронавірусу COVID-19 та подолання наслідків пандемії.

“Нікос Дендіас запросив Дмитра Кулебу відвідати Грецію з робочим візитом, коли обставини це дозволятимуть. Глава МЗС України прийняв запрошення. Сторони відзначили важливість всебічного розвитку взаємовигідних двосторонніх відносин задля розвитку торгівлі та інвестицій, співпраці у культурно-гуманітарній та освітній сферах”, - повідомили у пресслужбі.

Зазначається, що Дмитро Кулеба привітав колегу з головуванням Греції у Комітеті міністрів Ради Європи та закликав його надавати пріоритетного значення тематиці України у фокусі уваги цієї організації.

“Грецький міністр у відповідь запевнив, що Греція незмінно підтримує євроінтеграційні прагнення України”, - додали у пресслужбі.

Нагадаємо, Кулеба назвав країни, де українцям можна буде відпочити влітку.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Міжнародні резерви України за місяць зменшилися на 1,3%

     • 13766 переглядiв

    На Донеччині з водойми дістали тіло чоловіка

     • 14498 переглядiв