sprava-2-5-mln-grn-zbitkiv-berdyanskomu-morportu-za-barchana-vnesli-zastavu

Справа 2,5 млн грн збитків Бердянському морпорту: за Барчана внесли заставу

 • 12428 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. За начальника державного підприємства "Бердянський морський торговельний порт", що входить до складу Адміністрації морських портів України, Олександра Барчана внесли заставу у сумі 295 тис. гривень. Про це журналісту УНН повідомила прессекретар САП Ольга Постолюк.

"За начальника державного підприємства "Бердянський морський торговельний порт" АМПУ внесли заставу у сумі 295 тис. гривень", - сказала Постолюк.

З її слів, за екскерівницю комерційного підприємства, яку підозрюють у завданні збитків Бердянській філії Адміністрації морських портів України, також внесено заставу у сумі майже 610 тис.

Як повідомлялося, ВАКС відправив під варту начальника державного підприємства "Бердянський морський торговельний порт" Олександра Барчана з альтернативою внесення застави у сумі 295 тис. гривень.

Нагадаємо, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду обрав запобіжний захід екскерівниці комерційної компанії у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою внесення застави у розмірі 609 тис. 580 гривень.

Як повідомляв УНН, начальнику державного підприємства "Бердянський морський торговельний порт" Олександру Барчану повідомлено про підозру у завданні державі збитків на майже 2,5 млн гривень.

Також, ще трьом особам повідомлено про підозру у справі завдання 2,5 млн гривень збитків Бердянській філії ДП "Адміністрація морських портів України".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП