sprava-alperina-sche-odnomu-pidozryuvanomu-prodovzhili-strok-diyi-obovyazkiv

Справа Альперіна: ще одному підозрюваному продовжили строк дії обов’язків

 • 8088 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Вищий антикорупційний суд продовжив строк дії процесуальних обов’язків, покладених на партнера одеського бізнесмена, який є підозрюваним у справі щодо розмитнення імпортованих в Україну товарів за заниженими цінами. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

"Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду продовжив строк дії процесуальних обов’язків, покладених на партнера одеського бізнесмена, який є підозрюваним у справі щодо розмитнення імпортованих в Україну товарів за заниженими цінами",- йдеться в повыдомленні.

На підозрюваного покладено такі процесуальні обов’язки: не відлучатися з населеного пункту, в якому він проживає без дозволу детектива, прокурора або суду, за виключенням виїзду до населених пунктів Одеської області; повідомляти детектива (слідчого), прокурора про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування зі свідками, експертами та іншими підозрюваними; здати на зберігання закордонний паспорт.

Також повідомляється, що строк дії ухвали - до 19 липня включно.

Нагадаємо, наприкінці листопада 2019 року правоохоронні органи затримали 11 осіб, серед яких – чиновники ДФС і митниці, у справі щодо незаконної схеми з розмитнення імпортованих товарів.

Як повідомлялося, Апеляційна плата Вищого антикорупційного суду стягнула в дохід держави понад 35 млн грн з одеського “хрещеного батька контрабанди” Вадима Альперіна, підозрюваного у справі щодо схеми на митниці, та збільшила розмір застави.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП