sprava-brakovanikh-bronezhiletiv-kilka-nardepiv-gotovi-vzyati-pidozryuvanikh-na-poruki

Справа бракованих бронежилетів: кілька нардепів готові взяти підозрюваних на поруки

 • 9208 переглядiв

КИЇВ. 28 листопада. УНН. Кілька народних депутатів заявили про готовність взяти на поруки підозрюваних у справі постачання армії неякісних бронежилетів, у якій фігурує начальник Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних сил України генерал-майор Дмитро Марченко. Про це міністр оборони Андрій Загороднюк написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Сьогодні відбудеться нове засідання суду щодо обрання запобіжного заходу співробітникам ГУРСМЗ ЗСУ (т.з. "справа Марченка"). Наша позиція лишається незмінною: ми розраховуємо на об'єктивне ставлення суду і сподіваємося, що він візьме до уваги той факт, що жоден з обвинувачуваних не переховувався та співпрацював зі слідством, а кілька народних депутатів та героїв України готові взяти військовослужбовців на поруки", - написав Загороднюк.

Нагадаємо, раніше у справі бракованих бронежилетів посадовцям Міноборони було обрано запобіжні заходи.

Раніше Генпрокуратура повідомила про підозру п’ятьом посадовцям Міністерства оборони України, яким інкримінують бездіяльність, що призвела до закупівлі 11 тисяч неякісних бронежилетів.

Українські Національні Новини

Політика