sprava-gandzyuk-protsedura-ekstraditsiyi-levina-do-ukrayini-zatyaguyetsya

Справа Гандзюк: процедура екстрадиції Левіна до України затягується

 • 15521 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Апеляційний суд у місті Бургас (Болгарія) переніс розгляд скарги Олексія Левіна (Москаленка) на рішення суду першої інстанції щодо його екстрадиції в Україну. Засідання суду було призначено на 13:30 у понеділок, 9 березня, але його пренесли на 11 березня. Про це ZN.UA повідомив заступник генерального прокурора Віктор Трепак, який опікується розслідуванням вбивства радниці мера Херсона, активістки Катерини Гандзюк, передає УНН.

"Причина в тому, що Левін відмовився від свого болгарського адвоката. Думаю, мета - затягнути розгляд питання про екстрадицію. Але апеляційний суд вирішив перенести розгляд тільки на два дні та надати Левіну державного, безоплатного захисника. Ми робимо все для того, щоб якомога швидше повернути Левіна в Україну. Він дуже важливе ланка, що дозволяє замкнути ланцюг замовників і виконавців", - сказав Трепак.

Нагадаємо, Олексій Левін підозрюється в організації нападу на Катерину Гандзюк. Наприкінці січня він був затриманий у болгарському Бургасі, відтоді вирішується питання про його екстрадицію на батьківщину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП