sprava-gandzyuk-sud-zalishiv-levina-pid-vartoyu-1

Справа Гандзюк: суд залишив Левіна під вартою

 • 14693 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Дніпровський районний суд міста Києва залишив під вартою Олексія Москаленка (Левіна), якого обвинувачують у замовленні та організації нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк, передає кореспондент УНН.

"Суд постановив: у задоволені клопотання захисника в інтересах Левіна про зміну запобіжного заходу на менш суворий, ніж тримання під вартою - відмовити", - сказала суддя.

Як повідомлялося, суд продовжив дію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Левіну до 1 лютого 2021 року без визначення розміру застави.

Нагадаємо, прокуратура просить призначити голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру та колишньому помічнику депутата Олексію Левіну покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, за даними слідства, "голова Херсонської облради Мангер та екстрадований в Україну з Болгарії Левін організували вчинення за попередньою змовою групою осіб умисного тяжкого тілесного ушкодження у спосіб, що має характер особливого мучення та спричинило смерть потерпілої Катерини Гандзюк (ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 121 КК України)".

Окрім того, у відомстві підтвердили, що суд задовольнив клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора про обрання обвинуваченим запобіжного заходу у виді тримання під вартою до 18 жовтня 2020 року без права внесення застави.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Справа Гандзюк: суд залишив Левіна під вартою

     • 14693 переглядiв

    Навального відвезуть в СІЗО в Зеленограді - ЗМІ

     • 13013 переглядiв