sprava-maydanu-sud-areshtuvav-pidozryuvanogo-u-vikradenni-lutsenka-ta-verbitskogo

Справа Майдану: суд арештував підозрюваного у викраденні Луценка та Вербицького

 • 9916 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Печерський районний суд Києва взяв під варту Сергія Мисливого, підозрюваного у справі викрадення та катування учасників мирних акцій протесту 2013-2014 років Ігоря Луценка та Юрія Вербицького, а також вбивстві останнього. Про це повідомила адвокат Євгенія Закревська на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

“Клопотання задовольнили. Мисливого взяли під варту до 8 травня”, — написала Закревська.

Нагадаємо, 10 березня 2020 року правоохоронці затримали громадянина, який підозрюється у викраденні та катуванні учасників мирних акцій протесту 2013-2014 років Ігоря Луценка та Юрія Вербицького, а також вбивстві останнього.

Також ДБР 12 березня повідомило, що затримало ще одного підозрюваного в участі у злочинній організації, яка викрала та катувала учасників мирних акцій протесту 2013-2014 років Ігоря Луценка та Юрія Вербицького, а також вбивстві останнього.

Як повідомляв УНН, під час подій на Майдані, 21 січня 2014 року, активних учасників Ігоря Луценка і Юрія Вербицького невідомі викрали з Жовтневої лікарні Києва. За даними слідства, до викрадення причетні 13 осіб, громадських активістів катували.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП